#eSensemoments

egy callcenter mindennapjai

egy callcenter mindennapjai

Humor, szakmázás, buli, kirándulás és jótékonyság

Közös programok a CallCenterben

2019. június 02. - eSensemoments

Nehéz olyan programot szervezni, ami 100-120 kollégának egyformán tetszik, de kitartóan próbálkozunk. A terv az, hogy minden hónapban tartsunk valamilyen - szabadon választható - allstaff időtöltést: a kirándulástól a mozin át a meghívott vendégekig. Hogy ne legyen teljesen vakrepülés a dolog, felmértük a csapatban, mire van érdeklődés.

Az egyértelmű volt a felmérésből, hogy közös programokat szinte mindenki szeretne. Ezt gondoltuk magunktól is, de azért jó hír, hogy a csapat is megerősítette.

A legkevesebb lelkesedést a közös kirándulás ötlete váltotta ki, de ettől függetlenül vannak, akik rendszeresen részt vesznek a Túra Barátok által szervezett programokon. A rendszer úgy működik, hogy vannak kifejezetten eSense-es kirándulások, amelyek dolgozói kóddal a meghirdetett árnál lényegesen olcsóbbak. 

44903661_1665573090215419_4733739570116427776_o.jpg

A közös programok tekintetében a toplista 3. helyezettje a közös buli, ehhez nincs is mit hozzátenni, inkább nézd meg a videót, ami tavaly év végén készült. 

A csapaépítés eddig is nagyon népszerű program volt, a felmérésben ez lett a második leginkább igényelt közös tevékenység. Ezt egyébként gyakran csináljuk kisebb és nagyobb csoportokban, mert az eSense-nél nagy az összetartás és jó közösség. 2018-ban ilyen volt az allstaff csapatépítő, lassan időszerű az idei.

Mi kapta a legtöbb szavazatot? Tulajdonképpen egy vegyes program, ami lehet szakmázós és szórakoztató is: hívjunk meg az eSense-hez érdekes embereket és beszélgessünk velük. A többség motiváló, szakmailag elismert, de méginkább vicces előadókat javasolt, nyilván a Dumaszínházasok erősen rajta voltak a listán.

Mivel az értékesítés a szakmájába vág (korábban kereskedelmi vezető volt), ezért Szupkay Viktor volt az első eSense-es vendégelőadó, vele indult ez a programsorozatunk.

53407625_2067904796620254_1987591451613069312_o.jpg

A képeken látszik - és persze már az év végi buli videójából is kiderült -, hogy szeretjük a beöltözős programokat. Maciarc látogatása egybeesett a Farsanggal, de volt már Csúnyapulcsis Nap is - és biztosan nem ez volt az utolsó jelmezes program.

A felmérésben egyébként kaptunk jópár saját javaslatot a kollégáktól: mozi, színház, szabadulószoba, paintball, piknik, közös sütögetés, számháború, rafting, famászás, horgászat, bowling, hajókirándulás és jótékonykodás.

Mások megsegítése közel áll az eSense-es csapathoz, számtalan kisebb-nagyobb akcióban vettünk már részt. A tavaly karácsonyi igazán különleges volt: halmozottan sérült fiataloknak készítettünk együtt - a saját listájuk alapján -  csomagokat. A Dr. Török Béla általános iskola, speciális szakiskola és kollégium Újváros parki telepén műsorral készültek nekünk a gyerekek és megmutatták, hogyan élnek. Elképesztően megható volt.

A bejegyzés trackback címe:

https://esensemoments.blog.hu/api/trackback/id/tr414875540

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása